0299 406104

WIJ WERKEN SAMEN MET:

Veilig en rustig trainen bij Fitstudio

Kom weer trainen!

Sinds 1 juli kun je weer trainen bij Fitstudio. We zijn blij met de enthousiaste reacties op onze hygienemaatregelen….trainen op veilige afstand, met voldoende ventilatie, de deuren zijn open, met door ons verschafte handschoentjes aan, met een beperkt aantal personen tegelijkertijd, met veel desinfectiemiddelen, met een aangepast trainingsschema…. Er wordt weer met plezier getraind!

Wil jij ook weer starten? Bel ons dan tijdens openingstijden op 0299-406104 of mail ons via info@fitstudiowaterland.nl dat je graag een afspraak wilt maken.

We werken met afspraken om te voorkomen dat er teveel mensen in 1x komen en geen afstand kan worden gehouden. Veiligheid voor alles. Maar het is nog erg rustig, vanwege de vakantieperiode, dus ideaal om op te starten!

Je mag ook zelf een 1e afspraak inplannen via onze “sportivity” app. Je kunt hierin zien hoeveel mensen er op welk moment trainen (max. 4 per kwartier, dus 8 per half uur) en dus wat de rustige tijden zijn.

Download deze op je telefoon of ipad met je emailadres en een zelf bedacht wachtwoord. Vraag ons dan om een link en meld je aan via die link. Ook weer met je emailadres als gebruikersnaam en je zelf verzonnen wachtwoord. Lukt dat niet, neem dan je telefoon/ipad mee naar Fitstudio en we helpen je.

Kom snel weer trainen en ga gezond de zomer in! Fitstudio helpt je graag om fit te worden en te blijven!