Wat is Body Support?

Body Support is een voedingsprogramma waardoor je leert om op een verantwoorde manier met je voeding om te gaan. Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crashdiëten gaat uit van een lage energie-inname. Hierdoor raak je snel kilo’s kwijt maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer je daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan. 

Body Support bepaald aan de hand van je lengte, geweest, vertpercentage en leefpatroon de energiebehoefte. Via je energiebehoefte worden er persoonlijke schema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit producten die je in de supermarkt kan kopen. Elke week krijg je een nieuw eetschema mee dat bestaat uit 7 verschillende dagmenu’s met een boodschappenlijst. Elk dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. 

Succesverhalen van onze leden

Lilian Verwer

“Doormiddel van Body Support en het sporten op de Milon Cirkel (+ de geweldige bokslessen van Michael) ben ik maarliefst 17 kg afgevallen. Of te wel 35 pakjes roomboter. Mijn spiermassa is gestegen (+2 kg) en het vetmassa is gedaald (15 kg!). Ik ben super trots op mijn resultaat.”

Ike Wolters

“Met dank aan de altijd positieve en enthousiaste medewerkers van Fitstudio is het mij gelukt om vanaf januari 2020 ruim 30 kg af te vallen en een gezond leefpatroon op te pakken. Als niet sporter binnengestapt met het doel fitter worden en ik sport nu met veel plezier en voel me veel vitaler!”

Monique van Dam

“Door Body Support en het sporten op de Milon Cirkel ben ik meer dan 20 kg afgevallen. De menu’s zijn heel verrassend. Ik voel me een stuk fitter en zit heerlijk in mijn vel!”

Slank en Fit programma van Fitstudio Waterland
12 weken onbeperkt sporten + voedingsbegeleiding

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie