0299 406104

WIJ WERKEN SAMEN MET:

Huisgenoten van Fitstudio

BGN-gewichtsconsulent

Op naar een gezond gewicht! Je fit voelen, lekker in je vel zitten. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Hoe is dat voor jou op dit moment? Wellicht wil je nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Wat de reden ook is; de BGN-gewichtsconsulent begeleidt je graag naar een gezond gewicht! 

 

Vergoeding door zorgverzekeraars:

De BGN-gewichtsconsulent wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Uw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op uw eigen risico.

Marina Moskvitina is naast BGN-gewichtsconsulent ook Pilates docent bij Fitstudio Waterland. Je kunt een afspraak met Marina maken via: info@findyourbalance.com Of door te bellen naar 06 81684561

www.findyourbalance.club

Leefstijlcoach Maaike Wierda

Hoe gaat het met je? 

Maar hoe gaat het écht met je? Als er iets niet helemaal lekker gaat, wat heb jij dan nodig? Wat zijn dan de elementen die jouw algehele gezondheid kunnen versterken? Dit is een persoonlijke zoektocht en ik wil je daar graag bij helpen. 

Mijn bedoeling is om jou weer de regie in handen te geven over jouw welzijn en gezondheid. Of je nu wilt afvallen, beter wilt kunnen ontspannen, gezonder wilt eten, meer wilt bewegen…

Samen maken we een plan waarin jij je doelen bepaalt en welke stappen voor jou haalbaar zijn om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. 

Zet je eerste stap en ga naar: www.leefstijlpraktijkwaterland.nl of bel: 06-30273891

Massage Praktijk Krisztina

Toe aan een heerlijke massage? Maak dan een afspraak met onze masseuse Krisztina! Krisztina geeft sportmassages, ontspanningsmassages, hotstone en kruidenstempel massages. 

Maak een afspraak door te bellen naar: 06 28926160

https://massagekrisztina.wordpress.com