Fysiotherapie bij Fitstudio Waterland

Elke dinsdagochtend werkt Jan Peter bij Fitstudio. Een afspraak kun je maken via 0299-651109.

In 1983 is Jan Peter gestart in Monnickendam en samen met Carla is de praktijk gegroeid en diverse malen verhuisd van de Lameroen naar de Burgemeester Versteegstraat en de Calvercamp naar uiteindelijk ’t Spil in 2003. Aldo werkt al vanaf 1989 in Monnickendam en heeft zich in 2001 aangesloten bij de maatschap. Het team is geleidelijk gegroeid naar het huidige team. De oudere collega’s met hun ervaring zijn gebleven en de jongeren met hun nieuwe kennis en enthousiasme vormen een mix waar wij heel blij mee zijn.

Het team van Ooster Ee bestaat nu uit 10 gedreven fysiotherapeuten elke dag bezig met één gezamenlijke missie: dé Spil zijn in gezond bewegen voor Monnickendam en omstreken!

Specialiseren vinden we belangrijk zodat we de beste zorg voor u kunnen blijven bieden. Tevens vinden wij het hebben van een goed uitgeruste oefenzaal erg belangrijk. Dat stelt ons in staat onze patiënten tot het gewenste niveau te kunnen begeleiden.

Vanaf  2005 zijn we met 4 andere praktijken in de regio verder gegaan onder de naam Kernpraktijken. Bij Kernpraktijken werken onze specialisten samen in vakgroepen voor de knie, schouder en wervelkolom.

Met de Waterlandse Kernpraktijken hebben we in 2014 KernKinetics geopend, een test- en expertisecentrum in het Waterlandziekenhuis. Daar zijn specialisten uit Ooster Ee aanwezig en werken we intensief samen met de orthopeden aan de pre- en postoperatieve zorg.

Naast de eerder genoemde specialisaties kunnen we inmiddels ook veel betekenen voor mensen met COPD, etalagebenen en neurologische aandoeningen zoals Parkinson. Hiervoor zijn wij als praktijk ook aangesloten bij regionale en landelijke netwerken. Behalve Fysiotherapie wordt ook Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Podotherapie, Dryneedling, en Kinesiotaping veelvuldig door onze therapeuten toegepast en bieden we Fysiofitness aan.

Sedert 2017 beschikken we over een  diagnostisch echografie spreekuur in de HOED, Aldo past daar wekelijks echografie toe op aanvraag van onze fysiotherapeuten en de huisartsen. Met de huisartsen in Monnickendam hebben wij al jaren een goede samenwerking, de laatste jaren binnen de Stichting Gezond Monnickendam. 

 

t Spil 20
1141 SE Monnickendam
0299 – 65 11 09