Huisgenoten van Fitstudio

Fysiotherapie

Elke dinsdagochtend werkt Jan Peter Vlak bij Fitstudio. 

Jan Peter Valk is in 1982 afgestudeerd en haalde in 1988 zijn diploma manuele therapie. In 2011 rondde hij nog een masterstudie manuele therapie af. Naast manueel therapeut heeft hij als schouderspecialist een bijzondere interesse voor klachten uit de schouderregio. Jan Peter ervaart zijn vak als een waardevol ambacht dat veel betekenis kan hebben voor mensen met problemen bij het bewegen.

Als manueel therapeut brengt Jan Peter, samen met elke patiënt, eerst de klachten in kaart om daarna stapsgewijs te werken aan herstel. 

Je kunt een afspraak maken met Jan Peter via: valk@kernpraktijken.nl Of door te bellen naar 0299 651109

 

www.kernpraktijken.nl

BGN-gewichtsconsulent

Op naar een gezond gewicht! Je fit voelen, lekker in je vel zitten. Een gezond gewicht draagt daar voor een groot deel aan bij. Hoe is dat voor jou op dit moment? Wellicht wil je nog wat kilo’s kwijt na je zwangerschap of merk je juist dat met het ouder worden de kilo’s er minder makkelijk vanaf gaan. Wat de reden ook is; de BGN-gewichtsconsulent begeleidt je graag naar een gezond gewicht! 

 

Vergoeding door zorgverzekeraars:

De BGN-gewichtsconsulent wordt (deels) vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Uw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op uw eigen risico.

Marina Moskvitina is naast BGN-gewichtsconsulent ook Pilates docent bij Fitstudio Waterland. Je kunt een afspraak met Marina maken via: info@findyourbalance.com Of door te bellen naar 06 81684561

www.findyourbalance.club

Leefstijlcoach Maaike Wierda

Hoe gaat het met je? 

Maar hoe gaat het écht met je? Als er iets niet helemaal lekker gaat, wat heb jij dan nodig? Wat zijn dan de elementen die jouw algehele gezondheid kunnen versterken? Dit is een persoonlijke zoektocht en ik wil je daar graag bij helpen. 

Mijn bedoeling is om jou weer de regie in handen te geven over jouw welzijn en gezondheid. Of je nu wilt afvallen, beter wilt kunnen ontspannen, gezonder wilt eten, meer wilt bewegen…

Samen maken we een plan waarin jij je doelen bepaalt en welke stappen voor jou haalbaar zijn om een zo mooi mogelijk resultaat te bereiken. 

Zet je eerste stap en ga naar: www.leefstijlpraktijkwaterland.nl of bel: 06-30273891

Massage Praktijk Krisztina

Toe aan een heerlijke massage? Maak dan een afspraak met onze masseuse Krisztina! Krisztina geeft sportmassages, ontspanningsmassages, hotstone en kruidenstempel massages. 

Maak een afspraak door te bellen naar: 06 28926160

https://massagekrisztina.wordpress.com