Jolanda Taal

Ik wil met Fitstudio een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt, plezier heeft en op een verantwoorde en effectieve manier aan zijn/haar gezondheid werkt. Want als je je lekker voelt: sterk, fit en goed in je vel, dan is het leven nog veel leuker. En is iedereen ook leuker voor zijn of haar omgeving. Ik vind het fantastisch dat je dat met een workout van maar 35 minuten kunt bereiken. En ik houd ervan om goed in beeld te kunnen brengen wat er gebeurt; hoe je traint en wat voor effect dat heeft. Dus geen praatjes, maar feiten. Na zo’n 25 jaar voor de overheid, NGO’s en het bedrijfsleven te hebben gewerkt, geniet ik van het werken in een eigen bedrijf, van het contact met onze klanten en van mijn enthousiaste team.

Anne-Fleur Tol

Hoi! Mijn naam is Anne-Fleur Tol, ben 24 jaar oud en woon in het mooie Volendam. Op mijn 14e ben ik begonnen met het geven van danslessen en heb in de loop der tijd diverse sport gerelateerde opleidingen, cursussen en diploma’s (CIOS en SM&O) behaald. Sinds 1 augustus 2020 ben ik werkzaam bij Fitstudio. Naast mijn werkzaamheden als Milon Trainer en Personal Trainer geef ik ook diverse groepslessen, zoals Core Power, Fresh Balance en Dance Fit. Kom je gezellig een keer mee doen? Tot snel!

Rick Leeman

Ik ben Rick Leeman en ik werk sinds 2017 bij Fitstudio Waterland. Mijn achtergrond in sport, bewegen en (medische) fitness gebruik ik tijdens mijn werkzaamheden om leden op een gezonde en verantwoorde manier te trainen en begeleiden. Dit doe ik als Milon-trainer en tijdens de groepstrainingen. Zelf heb ik verschillende sporten beoefend; voetbal, atletiek en later zwaardere krachtsporten zoals gewichtheffen. Tegenwoordig fitness ik en wandel en fiets ik veel.

Peter Platjouw

Hallo ik ben Peter, geboren en getogen in Amsterdam. Ik woon nu bijna 10 jaar in Monnickendam met mijn vriendin Tina, die ook regelmatig te vinden is in de Fitstudio. Ik sport al bijna mijn hele leven, dit jaar vier ik mijn jubileum met 50 jaar voetbal. Voorheen ben ik onder andere werkzaam geweest als manager, coach en trainer. Hiervoor heb ik meerdere opleidingen gevolgd en ook veel opleidingen en coachingstrainingen gegeven. Kortom : de combinatie sport en coachen, die is voor mij ideaal! Bij de Fitstudio krijg ik de gelegenheid om van mijn hobby mijn beroep te maken! Wat mij veel voldoening geeft is het coachen, helpen, uitdagen, motiveren en ondersteunen van elk lid. Hierdoor hoop ik een goede bijdrage te kunnen leveren, zodat elk lid lekker in zijn/haar vel zit.

Joris van Duin

Mijn naam is Joris van Duin en ik ben 51 jaar. Ik heb onder andere een opleiding gedaan tot vitaliteitscoach en werk sinds 3 jaar met veel plezier bij de Fitstudio. Het mooiste deel van mijn werk is om de sporters te motiveren om net iets verder te gaan (zowel in als buiten de sportschool) dan dat ze zelf voor mogelijk hadden gehouden. In mijn vrije tijd fiets ik graag vanaf mijn woonplaats naar Bergen om daar heerlijk door te duinen te fietsen. Met Jack de hond loop ik ook graag over het strand. Groet, Joris

Bram Sondaar

Hey ik ben Bram, 33 jaar. Een gelukkige vader van 2 lieve gezonde kinderen: Yara 4.5 jaar en Tiyano 1.5 jaar. Ik woon in Hoorn. Ik heb 8 jaar geleden het CIOS niv. 4 gedaan. Met als specialisatie de vakken Fitness/Personal trainer, skidocent en golf. Vervolgens ben ik een paar jaar skileraar geweest in Oostenrijk en Nederland (Snowplanet). Bij Fitstudio Waterland ben ik in oktober 2020 begonnen als Milon-instructeur, groeplesinstructeur en personal trainer. Ik heb de kans gekregen om van mijn hobby mijn beroep te maken, daardoor ga ik altijd met heel veel plezier te werk. Het is heel dankbaar werk om de mensen die je begeleidt /coacht te kunnen helpen hun doelen te behalen. Ook doen de meeste mensen het voor hun plezier en daardoor zijn ze blij als ze komen sporten. Ik vind het mooi dat je daar een steentje aan kan bijdragen. Zodat de mensen een plezierige en veilige sportomgeving hebben. Ik heb erg veel zin om met jullie allemaal aan de slag te gaan om jullie te helpen jullie doelen te bereiken.