0299 406104

WIJ WERKEN SAMEN MET:

Blijf Fit met FitSnacks TV

Gezond en fit blijven tijdens corona crises

Wij hebben helaas, net als alle andere sportcentra, onze deuren moeten sluiten per 16 maart jl. Ongekende maatregelen in deze spannende tijd. We hopen dat jullie gezond blijven en dat we jullie zo snel mogelijk weer bij Fitstudio mogen ontvangen en begeleiden.
Verantwoord bewegen is juist nu van groot belang. Sporten en bewust ontspannen verhogen de weerstand en weerbaarheid tegen het nare corona virus. Wij zijn daarom druk bezig geweest om mogelijkheden te zoeken voor  jullie als trouwe klant. En die hebben we gevonden! We kunnen jullie gratis Fitsnacks.TV aanbieden. Hiermee kun je op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig zijn met sport, gezondheid en lifestyle.
FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld. Echt superleuk!

In onze nieuwsbrief vind je hoe je je kunt aanmelden en krijg je een unieke code, die toegang verleend tot het programma. 
Veel trainingsplezier met FitSnacks.TV! 

P.s. mocht het inloggen niet lukken, neem dan contact met ons op via info@fitstudiowaterland.nl!