0299 406104

WIJ WERKEN SAMEN MET:

Corona compensatie

2 weken compensatie voor corona sluiting

Het is stil een leeg bij Fitstudio. Geen volle cirkel en groepslessen, geen gezelligheid bij de koffietafel……..we missen jullie!

We hopen van harte dat het jullie en je naasten goed gaat. Dat jullie gezond zijn en blijven. En we hopen dat FitSnacks TV en de filmpjes van jullie vertrouwde instructeurs op ons “Vitaal en Fitstudio youtube kanaal”, bijdragen aan de nu zo belangrijke weerstand en vitaliteit voor iedereen. Klik hier voor de filmpjes: https://www.youtube.com/channel/UChVon0kaeFbTqg1SzIWaqGA

Als kleine sportstudio kunnen we het ons helaas niet veroorloven om de contributie de aankomende maand volledig te compenseren. Ook omdat we niet weten hoe lang dit gaat duren. Daarom bieden we jullie aan dat je je programma 2 weken kunt bevriezen. Je betaalt dan maar 50% van je programmakosten in die maand. 

Wil je meteen in de maand april gebruik maken van deze mogelijkheid om 2 weken te bevriezen? Dan kun je dat tot woensdag 1 april 12.00 uur via info@fitstudiowaterland.nl aangeven. Ontvangen we geen mail van je, dan betaal je het normale bedrag in april en kun je op een later tijdstip je 2 vrije weken verzilveren.

We hopen dat we jullie hiermee, voor nu, voldoende tegemoetkomen en dat we snel onze deuren weer voor jullie mogen openen. Na dinsdag 31 maart, als het kabinet haar besluit kenbaar maakt over eventuele vervolgmaatregelen, informeren we jullie snel weer via een nieuwsbrief over eventuele aanvullende acties van ons. We doen alles wat in ons vermogen ligt om jullie te compenseren en te ondersteunen bij het sporten.

Blijf positief en tot snel!

 jullie Team Fitstudio