0299 406104

WIJ WERKEN SAMEN MET:

Compensatie april, online lessen en gratis Body Support

4 weken compensatie voor corona sluiting, online lessen en gratis Body Support

We moeten van de overheid de maand april nog gesloten blijven. Wij zullen daarom de hele maand april compenseren . Dat willen we graag als volgt organiseren:

  • de mensen die in april 50% korting hebben gevraagd en gekregen, krijgen deze korting ook automatisch in mei.
  • De mensen die nog niet verzilverd hebben, worden verzocht om voor 20 april te mailen of ze de korting in mei willen.
  • Als je niets van je laat horen, wordt het volledige maandbedrag in mei geïncasseerd. Je kunt op een later tijdstip een gratis maand reserveren.

Mochten we in mei ook nog dicht moeten, dan zullen we die periode ook volledig compenseren in de daaropvolgende maanden.

Verder bieden we onze klanten aan om tijdens de periode van sluiting gratis gebruik te maken van ons voedingsprogramma Body Support (t.w.v. 39,95/4 weken). Een programma waarmee je meer in balans komt en ook nog eens vet verliest. Je krijgt wekelijks 7 dagmenu’s. We nemen persoonlijk contact met je op voor een intakegesprek en uitleg van het programma. Body Support geeft structuur, regelmaat en gemak. Erg belangrijk in deze tijd! Meld je aan via info@fitstudiowaterland.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

LIVE lessen en trainingen op YouTube: Ter verdere ondersteuning van jullie conditie en kracht hebben we een aangepast groepslesrooster gemaakt. Op onderstaande tijden wordt live les gegeven. Kijk op onze website, op facebook of ons Vitaal Sport/Fitstudio Youtube kanaal, voor de link. Die kun je dan 5-10 minuten voor de les activeren, zodat je lekker mee kunt doen. Superleuk!

Maandag                   Core Power                                        19.15 – 20.00 uur

Woensdag                 Body Shape/Fresh Balance             09.30 – 10.15 uur

Vrijdag                       Yoga                                                     09.15 – 10.00 uur

Deze trainingen staan dan daarna op ons youtube kanaal Vitaal Sport/Fitstudio , dus je kunt ze later ook nog eens doen. Voor de mensen met rugklachten wordt binnenkort een Pilates les opgenomen en geeft Jelmer van Fysiotherapie Ooster Ee tips en oefeningen op ons  Youtube kanaal. En als je “Youtube Ooster Ee” intypt, dan vind je filmpjes met oefeningen voor als je belastbaarheid wat lager is.

Persoonlijk Thuis Trainingsplan: Wil je graag een trainingsplan voor thuis? Robin en Rick staan voor je klaar! Mail naar info@fitstudiowaterland.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op en maken een persoonlijk plan voor je!

Veel plezier en blijf allemaal fit, vitaal en gezond! Sportieve groet van jullie Team Fitstudio